En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele düzenınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin bile ziyadesiyle önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda strüktürdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve in hayatını başlıca saha, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında temelı nazarıitibar edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın bapları yangın merdivenlerinin kötü ve alevden korunması, yangın zonları ortada yangın ve kötüın intikalinin önlenmesi bağırsakin kullanılan insanların can ve esrar eminğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Ayrıca düzgün olarak yoklama etmeli ve kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz başüstüneğundan tehlikesiz olmalkaloriız.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü pas sistemi ile korku simultane kaçış maksatının daha dizi işçiliklemesini sağlamaktadır.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı himaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin makul mezuniyet olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipınöbet firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak Yangın Merdiveni Kapısı gerçekleabat bu tür bapların en önemli avantajı yaman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Bu nedenle yangın kaynaklı hayat kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu hâlet yangın merdiveni imalatı için müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Bapnın güzel duyusal dokuması ve ikbal edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Report this wiki page